Dubinsko pranje automobila

Dubinsko pranje automobila je deo našeg asortimana,  zato što  znamo da Vaša deca, a ponekad i Vaši klijenti ne žele da budu izloženi opasnostima dubinske nečistoće. Svakodnevna upotreba i vožnja kroz različite terene u Vašem vozilu skuplja najrazličitije vrste nečistoće koje ne možete lako ukloniti. Naš tim će na profesionalan i predusretljiv način učiniti da Vaše vozilo uvek bude besprekorno čisto.

Moderni poslovni čovek je uvek u pokretu i od brzine kojom je sposoban da stigne sa jednog na drugo mesto često zavise jako važne stvari u profesionalnom i privatnom životu. Na izvestan način Vaš automobil je deo Vaše porodice i stoga treba nastojati da uradite sve u Vašoj moći da njegov vek  bude što duži.

pranje vozila

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by Stanko Jankovic on Dubinsko pranje automobila
Pranje Kola

Pored dva mala deteta i psa, kola tesko mogu da ostanu cista. Neverovatno je koliko dobro izgleda enterijer posle pranja. Kada sam prisao volzilu, nije bilo dlaka, mrvica, prasine na tabli, fleka od prosipanja raznih sokova, mleka i ko zna cega jos. Odlicno mirise i, jos bolje izgleda. Sve preporuke i 5* za Pro DP servis!

Dubinsko Pranje Kola

Fenomenalna usluga i saradnja. Za svaku preporuku.

Dubinsko pranje tepiha

Šta je važnije za Vas: čist tepih

– ili čist i zdrav tepih?

Saznaj više >>

Dubinsko pranje nameštaja

Dozvolite nam da povratimo život i boju vaše forelje, stolice i drugog nameštaja

Saznaj više >>