Cene

Najpovoljnije cene pranja!

Ukoliko niste u mogućnosti da nas kontaktirate pozivom na broj 061 7250 312, pošaljite nam SMS na isti broj ili nas kontaktirajte email-om putem kontakt formulara. Zakažite bilo koju od naših usluga u terminu koji Vama najviše odgovara i ostvarite 10% popusta na ukupan iznos pruženih usluga.

Dubinsko pranje tepiha i itisona:

 

  • Tepih – 159 dinara/m²
    Bilo da je u pitanju tepih iz Vaše dnevne sobe ili kancelarije sigurno je da se na njemu svakodnevno skuplja zapanjujuća količina nečistoće. Zakažite dubinsko pranje tepiha i uklonite nepotrebnu nečistoću iz Vašeg okruženja. Pozovite nas, stojimo Vam na raspolaganju svakog dana u nedelji.
  • Itison – 159 dinara/m2
    Itison najčešće prekriva čitavu prostoriju, zbog čega se na nepristupačnim mestima taloži nečistoća. Jednim pozivom možete ukloniti svu nepoželjnu nečistoću iz Vašeg okruženja. Dubinsko pranje će Vašem itisonu udahnuti novi život, a možete ga zakazati bilo kog dana u nedelji.

   >>  Primer za rezervaciju termina:

Action buton 1

Dubinsko pranje nameštaja:

 

  • Stolica – 200 dinara
    Kao predmeti koji su u svakodnevnoj upotrebi stolice absorbuju velike količine kućne prašine koja može izazvati astmu ili alergijske reakcije Vaših ukućnana ili sradnika koji posećuju Vašu kancelariju. Jednim pozivom možete učiniti svoje stolice čistim i prijatnim za korišćenje. Pozovite nas, tu smo za Vas svakog dana.
  • Fotelja – 500 dinara
    Gledajte svoju omiljenu seriju ili potpišite svoj novi veliki ugovor iz besprekorno čiste fotelje. Na taj način uživaćete više, zbog toga što znate da ste učinili sve što možete da uklonite prašinu i grinje iz Vašeg neposrednog okruženja. Pozovite nas, učinićemo sve da taj poziv bude jedna od najboljih odluka koju ste doneli ove godine.
  • Dvosed – 1200 dinara
    Vreme koje provodite sa svojom porodicom je dragoceno, nemojte dopustiti da prašina i grinje to ugroze. Vaš dvosed zaslužuje najbolje, kao i Vaša porodica. Pozovite nas i mi ćemo učiniti sve da budete potpuno sigurni da dvosed na kojem provodite vreme sa svojim najbližima uvek bude besprekorno čist.
  • Trosed – 1500 dinara
    Svi volimo da nam prijatelji dolaze u posetu, ali niko od nas ne voli da nameštaj na kojem naši prijatelji sede bude pun prašine. Pozovite nas i mi ćemo Vam omogućiti da budete ponosni pred svojim prijateljima na to koliko očuvano i čisto Vaš trosed izgleda.
  • Ugaona garnitura – od 2600 dinara
    Više nikada ne morate brinuti o tome da li je Vaša ugaona garnitura dovoljno čista ili ne. Jednim kratkim pozivom možete osigurati da je vaša garnitura uvek potpuno očišćena od dubinske nečistoće.
  • Dušek – 1000 dinara
    Mesto na kojem spavate bi trebalo da uvek bude beprekorno čisto. Dušeci su prirodno stanište organizama koji mogu značajno ugroziti Vaše zdravlje. Pozovite nas i budite sigurni da je Vaš dušek potpuno očišćen od grinja i prašine.
Usluga Cena
     Dubinsko Pranje Tepiha        159 dinara/m²
     Dubinsko Pranje Itisona        159 dinara/m²
     Dubinsko Pranje Stolica        200 dinara
     Dubinsko Pranje Fotelja        500 dinara
     Dubinsko Pranje Dvoseda        1200 dinara
     Dubinsko Pranje Troseda        1500 dinara
     Dubinsko Pranje Ugaonih Garnitura        od 2600 dinara
     Dubinsko Pranje Dušeka        1000 dinara
     Dubinsko Pranje Vozila        od 2000 dinara
     Dubinsko Pranje Autobusa        200 dinara po sedištu
Dubinsko pranje automobila:

 

  • Vozilo – od 2000 dinara
    Automobil je često naša druga kuća i kao bilo koji drugi prostor u kojem provodite dosta vremena on treba da bude čist. Naš tim će dubinski očistiti Vaš automobil u kratkom vremenskom roku i omogućiti Vam da ne brinete o nečistoći koja šteti Vama i osobama u Vašoj okolini. Pozvite nas i uverite se u naš profesionalizam.
  • Autobusi – 200 dinara po sedištu
    Ne dopustite da se Vaši putnici voze na nečistim sedištima. Autobus često preveze i nekoliko stotina putnika u toku jednog dana. Garantujte svojim putnicima najbolju moguću uslugu u savršeno čistim uslovima. Pozovite nas i već danas obezbedite besprekorno čista sedišta za koriniske Vaših usluga.